O NAMA

Čime se bavi Projecta d.o.o. Mostar

 

Tvrtka Projecta d.o.o. Mostar osnovana je 2009. godine.

Osnovna djelatnost kojom se bavimo je projektiranje, nadzor i izvođenje elektro instalacija.

Kontinuiranim ulaganjem u tehnološke novitete, kvalitetnim i educiranim kadrom, profilirali smo se u renomiranu tvrtku koja je uspješno realizirala veliki broj značajnih gospodarskih projekata u regiji Hercegovina što se ponajbolje može vidjeti u našoj referenc listi.

Djelatnost tvrtke prvenstveno je usmjerena na projektiranje elektro instalacija jake i slabe struje kao i izvođenje elektro- montažnih radova jake i slabe struje na proizvodnim, javnim i stambenim objektima.

Naša vizija usmjerena je na pružanje vrhunske usluge klijentima uz stvaranje dugoročno kvalitetne poslovne suradnje sa postojećim partnerima i nastojanjima da kvalitetu usluge prepoznaju i novi klijenti. Nabavkom i ugradnjom kvalitetne opreme želimo još više poboljšati kvalitet naših usluga što se direktno odražava na sigurnost i zaštitu objekata.

U BiH smo značajan poslovni partner velikih gospodarskih subjekata kao što su:
- Mepas d.o.o. Široki Brijeg
- Minipex d.o.o. Mostar
- SIK d.o.o. Mostar
- Vuprom d.o.o. Čitluk
- Interpress d.o.o. Široki Brijeg.

IZDVOJENO

MEPAS Mall

Elektroinstalacije na objektu ...

Minipex d.o.o.

Elektroinstalacije i tehnička zaštita ...

Union Foods

ETNO SELO Međugorje ...

Sik d.o.o.

Elektroinstalacije i tehnička zaštita ...

VIRTUAL TOUR

Zavirite u naše prostorije malom virtualnom šetnjom ...

ZADOVOLJNI KLIJENTI

  • Želio bih preporučiti firmu Projekta d.o.o. svima koji traže pouzdanog partnera koji se drži dogovorenih rokova i cijene obavljenog posla. Direktor A3 d.o.o.
  • Prilikom podizanja našeg novog objekta definitivno se isplatilo to što smo angažirali Projekta d.o.o. za sve poslove oko elektroinstalacija. Vuprom d.o.o.
  • Sistemi tehničke zaštite koje su nam instalirali sigurno je najpouzdanija investicija prilikom izgradnje našeg objekta. Isplatilo se do zadnje marke. SIK d.o.o.
scroll up